Werkplaats

Onderhoud

Transparante werkplaats

Onderhoud is nodig om optimaal te blijven genieten van het comfort en het vermogen van uw auto. Onze specialisten weten wat nodig is om de auto in topconditie te houden.

Diagnose

Als u uw auto achterlaat voor onderhoud of reparatie, dan maken onze monteurs eerst een heldere diagnose met behulp van geavanceerde apparatuur. Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, brengen we u altijd eerst op de hoogte van eventuele meerkosten van de beurt. Dankzij onze lagere overhead kunnen we u scherpe tarieven en prijzen doorberekenen. En dat terwijl al onze apparatuur Mercedes goedgekeurd is en we gebruik maken van originele onderdelen.

Onderhoudsbeurt

Merkkwaliteit als het gaat om onderhoud van uw Mercedes, maar toch niet de hoofdprijs betalen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alles in onze werkplaats ademt Mercedes: de procedures, de onderdelen, de apparatuur, het gereedschap, maar niet het bedrag onder de streep. Daarom noemen wij ons excellent in Mercedes.

Dankzij onze vrijheid als Mercedes specialist kunnen we onze overheadkosten ook lager houden en dat merkt u in onze tarieven.

Kies zelf de dag van uw onderhoud

Klik hieronder op onze kalender en kies uw afspraak op het moment dat het u uitkomt. Dat is snel en eenvoudig. Uiteraard kunt u ook gewoon onze receptie bellen.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Afspraak maken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent! Zo staat u niet voor onverwachte kosten.

APK

Bij ons kunt u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw voertuig. 

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud aan uw Mercedes personen- en (lichte) bedrijfswagen.

whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website