Diensten

Zoekopdracht

Zoekopdracht

In ons individuele servicepakket zit ook de mogelijkheid ons naar uw ideale auto te laten zoeken. Dat is misschien is minder spannend, maar het scheelt u veel tijd en energie, terwijl u straks toch uw gedroomde auto voor de deur heeft staan.

Zoekopdracht

Service betekent ook dat we niet snel opgeven.
Ondanks ons uitgebreide aanbod van auto’s kan het gebeuren dat u nét niet de juiste configuratie bij ons vindt. Dat kan hem zitten in comfort, veiligheid, vermogen of motortype. Dan geven we niet op, maar gaan we voor u op zoek in ons uitgebreide netwerken in binnen- en buitenland. De kans dat we uw droomauto alsnog vinden, is groot omdat we al 75 jaar actief zijn met Mercedes-Benz.

loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hoe mogen wij
u helpen?

Zoekformulier

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Financiering

Mocht u dat wensen, kunnen wij u begeleiden in de financiering van uw nieuwe auto. 
 
 
 

Garantie

Bij ons koopt u uw auto met de resterende fabrieksgarantie. Als er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is, worden onze auto’s afgeleverd met minimaal 6 maanden garantie*.

Zoekopdracht

Mocht u de auto van uw dromen niet tegen komen in ons huidige aanbod, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen bij onze verkoper. 
 
 

Verzekering

Wij bieden verzekeringen aan de mogelijkheid tot 5 jaar aanschafwaarde vergoeding.


 

Reconditioning

Onze monteurs zijn gespecialiseerd om uw voertuig in topconditie te houden, maar wanneer het over een optische topconditie gaat, spreken we over een vak apart. 
 

whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website