Diensten

Reconditioning

De services van EAG Automotive

Bij ons kunt u terecht voor diverse services. Van financiering tot garanties, zoekopdrachten en verzekeringen. Lees hieronder meer.

Reconditioning

Onze monteurs zijn gespecialiseerd om uw voertuig in topconditie te houden, maar wanneer het over een optische topconditie gaat, spreken we over een vak apart. Ook daarin kunnen wij in uw behoeften voldoen. Perfectie staat hoog in het vaandel van onze autopoetser. Alles wat u in de eerste oogopslag niet ziet, ziet onze poetser wel. En hiermee kunnen wij zorgen dat uw auto perfect glanst én beschermd is tegen stoffen zoals regen, zand en pekel. Wij bieden u een aantal mogelijkheden tot ‘reconditioneren’ van uw voertuig:

- Exterieur wassen (handmatig);
- Polijsten
- Interieur poetsen

Als aanvulling hierop kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden van verzegeling van uw lak, zodat u geniet van de optimale bescherming van zowel glans als beschadigingen. Uiteraard kunnen wij naar wens ook uitsluitend interieur of exterieur onder handen nemen. Graag verzoeken wij u om contact op te nemen voor de voorwaarden.

Hoe mogen wij
u helpen?

Contactformulier

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Financiering

Mocht u dat wensen, kunnen wij u begeleiden in de financiering van uw nieuwe auto. 
 
 
 

Garantie

Bij ons koopt u uw auto met de resterende fabrieksgarantie! Als er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is, worden onze auto’s sowieso afgeleverd met minimaal 12 maanden garantie op de hele auto.

Zoekopdracht

Mocht u de auto van uw dromen niet tegen komen in ons huidige aanbod, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen bij onze verkoper. 
 
 

Verzekering

Wij bieden verzekeringen aan de mogelijkheid tot 5 jaar aanschafwaarde vergoeding.


 

Eag importservice

Mocht u zelf op zoek gaan naar een auto en deze willen registreren in Nederland, dan ondersteunen wij u graag!


 

Reconditioning

Onze monteurs zijn gespecialiseerd om uw voertuig in topconditie te houden, maar wanneer het over een optische topconditie gaat, spreken we over een vak apart. 
 

MorgenInternet